Ampang Niang Tou Fu
This is the shop I go often to have lunch. There are many delicious spicy food in Singapore but I can't eat too much oily and spicy food often. So I ended up eating hear a lot. Some reason, this dish is similar to Japanese food.
「安邦醸豆腐」前にも出したこの店は最近よく行くようになった。シンガポールにはスパイスが効いたマレーシア/インドネシア料理やインド料理が沢山あり、本当はもっと食べ歩きしたいのだが、どうしても私にはしつこくて、あまり食べる気が起こらない。
この店のヤンタウフーはスープ仕立てでとても軽い。出汁も美味しいし、テーブルに常備されているチリソースも美味しい。不思議と何度食べても飽きない味。日本でもそばやうどんのようなさっぱりしたランチが好きなので、和食に似ているのかもしれない。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.