30 December 2017

Pain de mie brunch





I made lot of mistakes making this pain de mie in fact.  In the beginning I was going to make English style of toast bread so I was mixing the ingredients for that. Then I realized that I bought a sealed toast box so I baked in the sealed box.  

This was a mistake because the texture of the this particular bread was not suitable of sealed baked bread, it was too moist.

「パンドミ・ブランチ」色々と間違いが重なったパンドミ。はじめにイギリスパン(山高)のレシピでこねていたのだが、そう言えば蓋付きのパン型を買っていたと思って蓋をして焼いたのが間違いだった。

山高パンは強力粉メインで弾きがあるタイプ、パンドミ(蓋焼き)は中力粉で作らなければいけない。山も3山作るべきだった。焼き方も少し足りなく、結果モチモチし過ぎたパンができた。トーストして食べたら食べられたが、色々間違えた。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.