Spanish mackerel is one of the most delicious fish in Singapore. I made a confit of the fish this time with Hungarian sweet paprika. I also added dried chilis in the oil. Even when I say "confit" as a method of cooking, fish doesn't take much time as making it with duck. Yet you can keep the fish much longer in the oil.
「サワラのコンフィ」ハンガリーのパプリカが大量にあるので、鰆にまぶしてコンフィを作った。このパプリカは唐辛子の風味がしてとても美味しい。全く辛くない。さらにマレー料理でよく使う乾燥チリを入れた。
魚は塩をきつめにして数時間置き、水分が出たらオイルで煮る。魚の場合は肉のように柔らかくなるまで低温で煮込まなくてもいい。作りたては身がふわふわだ。オイル漬けにしたものはかなりの間保存がきく。サラダや生野菜のよく合う料理だ。
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