16 February 2019

Welcome to Singapore dinner




"Spring rolls with crab curry sauce"
「タイバジル入り春巻き・蟹のカレーソース」


"Kee fish with lime sauce"
「キーフィッシュのライムソース」


"Charlotte au chocolat"
「ムースオショコラのシャーロット」


We had friends came from Hong Kong to welcome home for dinner.  It's really best to eat at home for dinner since we like having wine.  I prepared Singaporean inspired French fusion dishes.

「春節ディナー」香港からお友達が来てくれたので、シンガポール料理を取り入れたフュージョンフレンチでおもてなしをした。シンガポールはレストランでの酒税が異常に高いので、ゆっくりしたい夜はホームディナーやBBQなどがベスト。

ワインも色々開けたが、写真は撮り忘れ。デザートは日本で作って好評だったムースオショコラのレシピにしたが、こちらでは薄く感じてしまった。。フルーツをたっぷり盛り付けたので、しっかり濃厚なレシピにするべきだった。

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