"Cookie savoy"
「サヴォイクッキー」
"Sangria"
「サングリア」
I prepared aperitif to spend weekend afternoon. I realized the great way to have cheap wine in better to turn into sangria. This is great in Singapore since the weather is hot and fruits are inexpensive.
I also made salty cookies. I usually make "Gateau sale" salty cakes but changed to American cookie style this time.
「週末のアペリティフ」シンガポールは酒税がとても高く、ワインが香港や日本の約3倍の値がする。一番安いものでも日本円で2000円くらいで、これは日本では500円くらいのもの。
この安いワインを美味しくいただく方法が、サングリアにすることだ。フルーツは安くて美味しいのでたっぷり入れ、氷とグランマニエを入れて冷やして飲むとなかなかいける。
つまみに塩味のクッキーを作った。これはケークサレの材料でアメリカンクッキーみたいに作ったもの。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.