"Brioche et Zopf"
「ブリオッシュとツォップ」
"Sangria blanc"
「ホワイト・サングリア」
"Pizza aux champignon"
「マッシュルームのピザ」
"Pate de campagne a maison"
「パテドカンパーニュ」
"Roti de boeuf"
「ローストビーフ」
"Mousse au chocolat"
「チョコレートムース」
I made lots of bread for the brunch with a couple friend. I love baking from early in the morning... sometimes.. Brioche and the pizza had prepared the dough from a night before so it was not difficult.
「ブランチパーティー」お友達夫妻をお招きしたブランチ。ブリオッシュ、ツォップ、ピザなど朝からパン屋のごとく形成して焼いた。ブリオッシュとピザは前の晩から生地を仕込む事ができる。パテは1日前に作っておいたもの。デザートは季節感のあるものにしたかったが、夫のリクエストでムースオショコラ。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.