17 July 2018

Brunch Party!



"Brioche et Zopf"
「ブリオッシュとツォップ」

"Sangria blanc"
「ホワイト・サングリア」

"Pizza aux champignon"
「マッシュルームのピザ」

"Pate de campagne a maison"
「パテドカンパーニュ」

"Roti de boeuf"
「ローストビーフ」

"Mousse au chocolat"
「チョコレートムース」



I made lots of bread for the brunch with a couple friend.  I love baking from early in the morning... sometimes..  Brioche and the pizza had prepared the dough from a night before so it was not difficult.

「ブランチパーティー」お友達夫妻をお招きしたブランチ。ブリオッシュ、ツォップ、ピザなど朝からパン屋のごとく形成して焼いた。ブリオッシュとピザは前の晩から生地を仕込む事ができる。パテは1日前に作っておいたもの。デザートは季節感のあるものにしたかったが、夫のリクエストでムースオショコラ。

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