"Gougeres"
「グジェール」
"Three types of Pinchos"
「ピンチョス3種」
"Konbu marinatd sea bass"
「スズキの昆布じめ」
"Chutoro"
「中とろ」
"Almaviva, Baron Philippe de Rothschild"
"Roti de boeuf"
「ローストビーフ」
"Eclair et Chou a la creme"
「エクレアとシュークリーム」
My brother brought us an expremely expensive wine for us to dine together I made a course of French dishes. I also made a soup of Edamame and potato pure for the meat. The wine was fully bodied and very rich. The beef was overcooked as my perspective but everyone prefered this way.
「フレンチディナー」弟がとても高価なワインを用意していたので、それに合わせたディナーを作った。その他、枝豆のスープとジャガイモのピュレは写真の撮り忘れ。ワインはフルボディーながら香りが良く素晴らしかった。肉は父と一緒に焼いていたら私には焼き過ぎになってしまったが、父はこのくらいが良いそうだ。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.