"yakitori"
「焼き鳥」
"gyoza"
「餃子」
"chicken ham"
「鶏ハム」
"pork chop with basil sauce"
「プリンセスポークのジェノバソース」
"grilled chicken wings"
「手羽先焼き」
I've found a great quality pork brand from a local producer called "princess pork". This pork was very juicy and soft compares to other ones. It's good to cook pork chop in lower heat for a longer time.
「8月の肉料理」地元の豚肉ブランドでとても美味しい肉を見つけた。加茂川に売ってある「プリンセスポーク」というブランド。驚くほど美味しかった。柔らかさ、旨味、ジューシーさがある。ブランド豚はいつも鹿児島の黒豚を買っていたがこれからはこちらにしようと思う。
骨付きの肉はゆっくりと火を入れると美味しくできる。骨と肉の間から旨味が出るのでそれを引き出すように料理することがコツ。フレンチの技術が生きる。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.