"Spring Brunch"
**
Gougères
*
Pissaladiere
Salade
*
Poupiettes de veau
Haricots verts vapeur
*
Creme caramel
We've invited a couple for sunday brunch so I prepared simple and light french course. These dishes are typical french home dishes. As I posting the pictures, I realized that I missed to express the season of spring. It's better to prepare the dough of pissaladiere a night before because it needs to develop.
「春のブランチ」
*
グジェール
*
ピサラディエール
グリーンサラダ
*
子牛のポピエット
インゲンの蒸し物
*
クリーム・キャラメル
「春のブランチ」友人カップルを招き、シンプルなフレンチメニュを用意した。これらは典型的なフランス家庭料理。しかし写真をみて季節感のなさに気付いた。もうひと工夫が必要だった感じがする。ピサラディエールの生地は発酵させる必要があるので、前の晩に作るとよい。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.