I like to make roasted peppers in summer. I think the bell peppers taste much better when they're roasted. I use a simple griller that I found in 100 yen shop and grill peppers right over the gas. Then I lightly marinate the pepper in ground garlic, salt and olive oil.
「ローストビーフとローストパプリカ」私は夏になるとパプリカのローストをよく作る。パプリカは焼くと、甘みが増してとても美味しくなる。パプリカはその風味と焼いて少し焦げた香りが夏っぽく、私の夏料理にはよく登場する食材だ。
焼き方は簡単で、100円ショップのガスコンロに直置きの魚焼き?網にパプリカを置いて、四方、上下が黒こげになるまで焼く。焼けたら水を張ったボウルにとって冷まし、皮を剥く。パプリカは適当な大きさに切り、軽く塩、ニンニクのみじん切り、オリーブオイルにまぶす。これは冷蔵庫でしばらく保存がきき、サラダのトッピングなど色んな料理に応用出来る。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.