07 January 2013

New Year Dinner






New Year Dinner
*
Papillotes de crevettes au basilic
"recette de Robuchon"
Salade aux poire et saumon
*
Roti de fillet de boeuf
Gratin d'endives
*
Mousse au chocolat noir aux pommes a la cannelle
"Recette de Pierre Herme"

We invited my husband's friend for dinner the other night.  I didn't take much time to prepare for this time.  I've stared to cook around 4pm including dessert and aperitifs and finished before 7pm.  It takes practice to be efficient to host dinner but if you know what you're doing, it can be very fast.  I forgotten to take photos of aperitifs and the dessert... ahhh


1月のディナー
海老のパピオネット・バジルソース
(ロブションのレシピ)
洋梨とサーモンのサラダ
牛フィレ肉のロッティ
アンディーブのグラタン
りんごのシナモン風味入りムース・オ・ショコラ
(ピエール・エルメのレシピ)

夫の友人を招待し、簡単なフレンチディナーをした。あまり凝ったことはせず、シンプルな料理をまとめた。時間も4時くらいから始めてデザートとアペリティフ含めて7時前に作り終えた。折角気合いを入れて作った新しいデザートの写真を撮り忘れてしまった。あぁ新年から失敗!




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.