27 July 2015
Brioche et oeufs brouilles
I'm experimenting different brioche recipe on weekend these days. Though I usually set the dough over night, the time is too long for the development.
Plus the humid weather of Singapore doesn't really suitable, though I don't really find french bakery so I'm trying to find a perfect one for home. Hotel style scramble eggs are cooked in a pot. I usually has creme but I made with milk.
「ブリオッシュとウフ・ブリュレ」最近週末の朝にブリオッシュを作っていて、いろんなレシピを試してみている。前の晩に生地を仕込むのだが、これでは時間的に一次発酵時間が長すぎる。しかし早起きしなければすぐに食べられないので、夜することにしている。シンガポールの湿度の高さはパン作りにはあまり向かないが仕方ない。生地がダレてしまっているが、味はまずまず。
ホテルの様なフレンチ式のスクランブルエッグはフライパンを使わず、鍋でよくかき混ぜながら火を入れる。クリームたっぷりの方が美味しいが、今回は牛乳のみ。
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