This is a great carb less menu. Yakitori which is Japanese style of chicken skewer BBQ. I used Japanese griller over gas stove for this.
For the salad, I had parsley oil and deep fried onion for the topping. These two things are regularly in my fridge. Even you have only tomato and cucumber, with little topping, it makes a special salad.
「焼き鳥とサラダ」これは私の好きな炭水化物抜きメニュー。鶏胸肉は塩と酒に漬けておいた。これで淡白な胸肉に味がしみて美味しいが、少し硬くなるので上手に漬けたい。日本の直火型の魚焼き器で両面をさっと焼いた。タレを作っておいて2回くらいハケで塗った。
サラダはトマトときゅうりだが、作り置きのパセリオイルと玉ねぎのフライで特徴を付けた。サラダも焼き鳥も少しレモンを絞りながら頂いた。さっぱりとした健康的な夏の料理。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.