25 February 2016

Home made burger



I've never found a satisfying burger buns so now I made it.  It's debatable that if the whole meal bread is suitable for burger.  This is buns contains small ratio of whole meal to the plain flour, so it's rather light but also brings crispiness once it's toasted.

I should have made the pate thinner than this but over all it was good.  Home made burger is so healthy that you can have it every other day!

「ホームメード・バーガー」ついにバンズまで手作りしたバーガー。全粒粉入りのパンがハンバーガーに合うかというのは、議論の余地がある。全粒粉が入ることで、ハード系のパンに近くなり、外がカリッと中がモチっとする。これは全粒粉の割合が低いので、ずっしりしたものではない。

パテ(肉)はもっと薄くするべきだった。肉は牛100%ほぼ脂肪なしの赤身のミンチでで、鉄フライパンにバターを落として、さっと強火で両面を焼く。ハンバーガーを追求するのも楽しいかもしれない。

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