The food is authentic Nonya cooking which is mix of Chinese and Malay cookings with modern touch. It was actually the first time to try Nonya restaurant for me. I thought the taste is slightly strong for us but all the food was very well balanced and tasty. Most of the dish were first time to try.
I thought the desserts were absolutely excellent. Especially the chocolate plate was superb. Overall the dining experience was wonderful and it was worth to bring my mother.
「キャンドルナッツ」ミシュラン1つ星のモダンなニョニャ料理の店。ニョニャ料理とはシンガポール独自の料理で中華の食材とマレー料理が合わさったもの。お昼のコースをとったが、プレゼンテーションも綺麗で楽しくとてもよかった。メインは全てご飯に合わせて頂くもので少し味付けが濃い。多くが初めて食べる料理だった。
そしてデザートがものすごく美味しかった。そこそこのフランスのレストランなんかよりダントツで美味しい。サービスも良いし、レストランの建物、インテリアも素敵でとても良いランチだった。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.