28 August 2019

Japanese summer dish - tofu & konnyaku

"Tofu with Dashi"
「豆腐のだし乗せ」

"Atsuage with ginger"
「厚揚げ生姜」

"Abura age with leek"
「油揚げネギ」

"Higyozu cooked with edamame"
「飛竜頭と枝豆の煮物」

"Ito Konnyaku with tarako"
「糸こんにゃくのタラコ和え」

"Konnyaku cooked in soya sauce"
「こんにゃくの醤油煮」

I cooked enthusiastically lot this summer because we were hosted my nephews at home for three weeks who eat more than adult male!  I wanted to cook more French food but ended up cooking Japanese food.

「日々の料理」今年の夏は甥達が来たので毎日大量に料理を作っていた。もう少しフレンンチなどの洋食を作ってあげたかったが、毎日和食ばかりになってしまった。自分用の記録です。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.