"Tofu with Dashi"
「豆腐のだし乗せ」
"Atsuage with ginger"
「厚揚げ生姜」
"Abura age with leek"
「油揚げネギ」
"Higyozu cooked with edamame"
「飛竜頭と枝豆の煮物」
"Ito Konnyaku with tarako"
「糸こんにゃくのタラコ和え」
"Konnyaku cooked in soya sauce"
「こんにゃくの醤油煮」
I cooked enthusiastically lot this summer because we were hosted my nephews at home for three weeks who eat more than adult male! I wanted to cook more French food but ended up cooking Japanese food.
「日々の料理」今年の夏は甥達が来たので毎日大量に料理を作っていた。もう少しフレンンチなどの洋食を作ってあげたかったが、毎日和食ばかりになってしまった。自分用の記録です。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.