30 August 2019

Lunch at home

"Neba neba over rice"
「ネバネバ丼」

"Kenchin Udon"
「けんちんうどん」

"Corn fried rice"
「コーン炒飯」

"Corn ramen"
「コーンラーメン」

"Yakisoba"
「焼きそば」

"Somen with minced meat"
「素麺の肉味噌かけ」

"Chicken and egg over rice"
「親子丼」

"Pilaf"
「ピラフ」

"Inaniwa udon"
「稲庭おろしうどん」

"Row egg rice with Miso soup"
「卵かけご飯」

I also cooked lunch for our family this summer every day.  I usually eat out for lunch but it was easier for us to eat at home after studying in the morning.

「お昼ご飯」この夏は甥たちがいたので家ご飯をすることが多かった。30分程度で作るランチメニューというのは結構好きで、楽しんで作っていた。

甥とドリルを買いに行った事から、自分も一緒に高校数学をやり直す勉強を始めた。午前中は勉強してお昼を食べ、午後から遊ぶというルーティーンは心地いい。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.