"A fished horse makerel"
「釣り鯵」
"Kibinago"
「キビナゴ」
"Shima Aji"
「シマアジ」
"Toro with spring onion"
「ネギトロ」
"Grilled bonito with salad"
「カツオの藁焼き」
"Chinu snapper"
「チヌ」
I love Sashimi so much that while I'm in Japan, I have them every day as long as the fish market is opened. There is Obon holiday week in August so the market was closed almost a week though I went to buy fish every other day.
「夏の刺身1」私は刺身が大好きなので、夏も冬も市場が開いている限りは魚を買いに行き、刺身料理をする。それが日本にいる時の料理の楽しみの一つだ。8月はお盆があり、また猛暑でなかなかいい魚がなかったが、それなりに季節の魚を楽しむ事が出来た。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.