We went there in the afternoon arriving there after 1pm took a long walk from Yung Shue Wan Ferry terminal to Sok Kwu Wan Ferry terminal; the opposite direction of the map indicated above. We came to the restaurant area around 4pm so we took an early dinner before coming back to Central.
I didn't choose the restaurant carefully because I thought the seafood dish is pretty much the same everywhere. We ended up in a place very reasonable; course for two for $300 with beer. It was not super but the seafood was fresh and we were happy with it.
「海鮮料理」この日はしっかり朝ごはんを食べたので、2時頃島に到着してランチ抜きでハイキングした。上記地図の逆のルートで歩いて、帰りに海の真上のテラス席で早い夕飯として海鮮を食べて帰ってきた。
私の一番好きな料理は海老のボイルで、簡単な海鮮料理は何処も一緒だろうと思い、適当に店を選んだが安価で割と良かった。2人前の5品料理で$300、ビールまで付いてきた。5時過ぎのフェリーでまだ明るく、帰りのフェリーも楽しめた。とても充実した1日だった。
フェリーは両方のターミナルから30分毎に結構遅くまで出ている。コースを逆に歩いてもいい。海鮮レストランは両方のターミナルにたくさんある。一般的にはランチをして歩く人が多い。
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