「豚肉専門店」
「いけす専門店」
「週間献立表」
「大豆製品ともやしの店」
「土鍋ご飯用の中華ソーセージ店」
「製麺店」
I love shopping at Wan Chai market. After I've learned Chinese cuisine at Tsuji culinary school, I feel much more comfortable with Chinese cooking ingredients. I'm always fascinated with a number of ingredients in Cantonese cooking. I always think that people in Hong Kong are extremely avid about food in a good way.
「湾仔街市」辻調で中華を勉強する前は自力で地元食材や調理法を調べて活用していたが、勉強後は中華食材がよく解るようになったので、街市に行くのが益々楽しくなった。香港の街市にある食材の数と人の食に対する貪欲さにはいつも驚かされる。
Wan Chai Market
https://goo.gl/maps/1fr8Zn9CHos8KDBh7
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.