When I look back on my blog, the year 2020 is completely empty with dinner with friends and family. The last bento dinner with Sensei was 2019. I prepared a bento with full of winter delicacies in December.
「冬のお弁当」
*
ヒラメの昆布締め・花きゅうり巻き
小肌の酢シメ
小芋の煮物
たらこ入り卵焼き
新牛蒡のきんぴら
平茸の炒め物
ホタテのバター焼き
日向鶏の塩麹焼き
椎茸焼売
ヒラメのテリーヌ
ヒラメの昆布締め・花きゅうり巻き
小肌の酢シメ
小芋の煮物
たらこ入り卵焼き
新牛蒡のきんぴら
平茸の炒め物
ホタテのバター焼き
日向鶏の塩麹焼き
椎茸焼売
ヒラメのテリーヌ
薩摩芋のレモン煮
*
薩摩芋ご飯
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.