Early Summer Dinner
*
Shrimp and Prosciutto with Mango salad
*
Rouleaux d'agneau aux basilic et estragon
Ratatouille
Semoule
*
Clafoutis aux Griottes (no photo)
We invited my husband's friend while ago so my selection of the menu is rather summerly. I used fillet of lamb and the stuffing is made from fresh basil, tarragon, pine nuts and breadcrumbs for the roll then wrapped with bacon.
初夏のディナー
*
エビと生ハムとマンゴーのサラダ
*
ラム肉のロール、バジルとエスタラゴン風味
ラタトゥイユ
クスクス
*
アメリカンチェリーのクラフティ(写真無し)
これは7月の初め頃に夫の友人を招いた時のメニュー。一般的に香港の食材にはあまり季節感が無いが、マンゴーなど夏っぽい食材をチョイスしている。男性がメインの招待客の場合のテーブルはモダンでシンプルなスタイルにコーディネートすることが多い。
*PC復活しました。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.