I made simple Japanese dish dinner. I usually make Japanese dishes about two to three times a week. I made "Moyashi Gohan" for the first time. This is something I've learned from Korean friend.
Shabu shabu Dinner
*
Shabu shabu with radish
Lettuce with Age in dashi
Enoki and carrot soya sauce saute
Moyashi Gohan
フレンチが続いていたので、野菜多めのシンプルな和食をした。香港は食材が高いので、普段は出来るだけお手軽な値段の野菜や材料を買うようにしている。もやしご飯は韓国料理で、韓国のお友達に聞いていたので試しに作ってみた。とても美味しく出来た。
しゃぶしゃぶ晩ご飯
*
お皿しゃぶしゃぶ・大根おろしと柚子胡椒
レタスと油揚げの煮浸し
エノキの人参の醤油炒め
もやしご飯
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.