This is a second day of steak from the birthday dinner. It became a perfect roasted beef. As a matter of fact, it tasted better than the original steak. I kept the meat in the fridge but took it out about an half hour before eating. I made mayonnaise with dijon mustard which goes perfectly well with cold meat.
I also made gratin with boiled potatoes from that day. I added some cream and parmesan cheese then cooked in oven.
「翌日のステーキ」先日のお誕生日ディナーの翌日の肉。実は当日のステーキより美味しかった。肉汁が落ち着いてしっとりとし、旨味もある。この日は薄くスライスしてローストビーフ風に。ディジョンマスタードを効かせた手作りマヨネーズとバジルソースを添えた。ローストビーフは食べる30分前くらいに冷蔵庫から出しておくとよい。
バターポテトも薄く切って軽くクリームをまぶし、パルメザンチーズをふりかけてグラタンにした。
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