"Hainanese Chicken"
「海南チキン」
「海南チキン」
"Shrimp with Shiso Kakiage"
「小エビと紫蘇のかき揚げ」
"Asari clams"
「アサリのワイン蒸し」
"Boeuf carottes, Macaroni cheese"
「ブフ・キャロットとマカロニチーズ」
"Poulet au poivron"
「塩鶏のパプリカのマリネ添え」
"Salade de avocat et jambon de bayonne"
「アヴォカドとバイヨンハムのサラダ」
I spend a weekend in Hong Kong and visited my friends with requests for their cooking. Due to a long weekend, super fresh foods were not available from the market but I revisited Wan Chai market again. It was a great experience to spend time cooking with friends.
「香港で料理」友人と”一緒に料理をして食べよう会を”しようとなり、湾仔街市などから食料を調達して簡単料理をした。連休だったが、いくつかの店は開いていてアサリや鶏を買い、香港で作りやすい料理をした。もう一軒は子供向けの簡単フレンチ。料理会って楽しい。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.