26 January 2016
Bacon cheese bread
I'm not very found of baking, dessert or making bread. Especially bread making is very bothering to me because of the development time. Yet I can't find any good bread in Singapore I've started making myself from easy recipe these days.
This one is cheese and bacon bread in milk dough. I really like the milk dough, it's rich compares to the one made with water but not heavy. Bread making is very deep subject, it's not easy but I want to study and experiment more.
「ベーコンとチーズのパン」私はベイキンング(お菓子作り、パン作り)があまり好きではない。理由は甘いものがあまり好きではない事、適当にすると失敗するからだ。パン作りは特に3回発酵させる事で時間に縛られるので、最も億劫な作業だったが、最近少し興味が湧いてきた。
パンが好きかと言えば、そうでも無い。しかし好みのパンが無いからさほど興味が無いのかもしれないと思い、食べたいものを作ってみた。これはミルクパンにチーズとベーコンを織り込んだもの。詰まった感じが好きで、まぁまぁ美味しくできた。
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.