19 October 2017

Autumn Japanese dishes - fish & meat

"Calamari with radish"
「烏賊とラディッシュの和え物」

"Calamari with wakame in vinegar"
「イカゲソとわかめの酢の物」

"Samma"
「秋刀魚」

"Grill"
「七輪焼き」

"Tofu in snapper fone"
「鯛の湯豆腐」

"Issaki Nitsuke"
「いっさきの煮付け」

"Akaushi steak"
「赤牛モモのステーキ」

"Pork with Japanese leeks"
「豚とねぎの炒め物」

"Burdock with chicken"
「鶏とごぼうの甘辛炒め」

"Deep fried small fish with chestnuts"
「メヒカリの竜田揚げ、栗の鬼皮揚げ」

"Grilled sardine"
「鰯の塩焼き」

"Deep fried small aji marinated in sweet vinegar"
「小アジの南蛮漬け」


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.