This is something I made a while ago; Russian style cucumber pickles. Russian pickles is made with just salt water and small amount of vinegar. It took about one week to cucumber to be pickled.
「ロシア式漬物」少し前に作ったきゅうりのピクルス。ピクルス用の小さいきゅうりを見つけたので、作ってみた。1週間くらいでピクルスになる。シンガポールっぽく、チリとにんにくも入れてみた。
マリネ液:熱湯5カップ、塩大さじ3、砂糖大さじ1、酢大さじ1、これを一回沸騰させて冷まして野菜を入れた密閉瓶の上から注ぐ。常温で2、3日発酵させてその後冷蔵庫保存する。少し塩辛いので早く食べ切るなら塩をもう少し減らしても良いかもしれない。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.