29 May 2021

Home made noodle dishes

"Noodles with vegetables"
「ちゃんぽん」

"Seafood pasta"
「シーフードパスタ」

"Five ingredients noodle soup"
「マルちゃん正麺で五目湯麺」

"Gapao somen"
「ガパオ素麺」

"Tempura soba"
「天ぷら蕎麦」

I believe that the noodles dishes are great to be made at home because you can control the amount of salt and fat of the content.  Noodles require lots of salt and fat; which makes the dish so tasty but you need to lessen the amount of both of them in order to eat healthily.  

That's why it's good to eat at home.  You need some preparations for sure they're much lighter and healthier.

「麺料理」私は麺類が大好きなのだが、その美味しさは炭水化物に脂質と塩分をまとわせたものだと定義している。ラーメン、うどん、そば、パスタなどお店のものは美味しいが、躊躇なく油も塩も使ってあるので家で、薄味で作り野菜とタンパク質も加えてバランス良く頂くのが楽しみ。

油と塩を控えるとパンチがなくなるものだが、しっかりと出汁や食材の旨味を生かせば健康的で美味しい麺料理ができる。マルちゃん正麺の上に五目炒めにとろみをつけた野菜を乗せれば結構本格的な中華タンメンになる。おすすめ。
 

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