OISHII!
料理写真とレシピ
24 May 2021
Tempura & Spring rolls
The other day, I had an opportunity to make deep-fried dishes. I don't usually make deep-fried dishes but for sure they're good.
「山うどの天ぷらと春巻き」この日は春巻きを作る予定で前から用意していたのだが、急遽山うどを頂いたので天ぷらにする事になった。それならば季節のキスもいいかと思い、揚げ物三昧になった。
山うどは初めて頂いたが、独特のお茶のような香りがいい。キスは天ぷら用に下ろしてあったので楽ちん。春巻きは中身を前の日に準備しておくと楽だ。私の春巻きは香港風で小ぶりギュッと巻くのが特徴。そうするとパリッとして美味しい。中身も香港の飲茶のものと同様。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.