14 May 2021

Spring family dinner



"baby calamari ahijo"
「ヒイカのアヒージョ」

"Parmesan gougeres"
「パルメザンチーズのグジェール」

"fatty tuna sashimi"
「中トロ」


"green peas soup"
「グリンピースのスープ」

"saute of snapper with asparagus risotto in wine sauce"
「鯛のソテー、アスパラガスのリゾット添え、白ワインソース」


"roasted beef with sauce"
「ロースの低温調理ローストビーフ」

"mousse au chocolat"
「ムースオショコラ」

We have a light french dinner with family in early May.  I wish I could have made something more creative but ended up with simple dishes.. as long as the ingredients are good everything turns out to be good.

「ライトフレンチ」5月初めの家族ディナー。コロナ禍であまり特別な材料がない。シンプルな魚と肉のディナーを作った。少しさっぱり作り過ぎた。もう少しソースもしっかり作った方が良いと思った。

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