"chicken breast with broccoli, asparagus in sesame, cooked dried radish, bean rice, miso soup"
「胸肉とブロッコリの炒め物、アスパラの胡麻和え、切り干し大根、豆ご飯、味噌汁」
"Buri sashimi salad, calamari in miso, vegetable soup"
「炙り鰤のサラダ、烏賊の酢味噌、ズッキーニの味噌汁」
"Spanish mackerel in white miso, vegetable tempura, salad, miso soup"
「鰆の西京焼き、山菜の天ぷら、サラダ、野菜汁」
"Ginger pork, salad, mozuku seaweeds, bamboo shoot soup"
「生姜焼き、もずく、サラダ、竹の子汁」
"Siu mai, cucumber in vinegar, bak choy in dashi, clam soup"
「焼売、酢の物、青梗菜の菜焼き、貝汁」
Since my father has a health problem, I've started to cook a traditional style of three dishes with one soup style of meal. I've studied medically balanced meals for diabets that require more vegetables with less salt and sugar in cooking.
「1汁3菜」糖尿病食を勉強して野菜多めの1汁3菜を作るようになった。タンパク質1皿、野菜の小鉢2つに汁物。味付けは極薄味にしているので、満足感が出るように野菜を多めにしている。ご飯は160g。
我が家はいつもおかずを5品ほどを鉢盛りにして好きなものを食べるスタイルにしていたが、タンパク質も多い上に食べすぎるのでやめる事になった。
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