Since I've been on low carb diet meal, I can no longer go out for lunch for noodles. I've been eating at home as much as possible to keep my regime. In order to keep balance and varieties in my meal, I need to stock some prepared ingredients in my fridge. Having these foods in hand, it's easy to make salad and other dishes for lunch.
「保存食・糖質制限」糖質制限のダイエット中なので、ランチを外食できなくなってしまった。糖質制限では、栄養が偏りがちなので、出来るだけ作り置きをして食材のバラエティーを増やすようにしている。作り置き食は最近日本でもとても流行っているが、多くの食品を多様に少しずつ取りたい時にはとてもいい。
私のスタイルは、料理を作り置きするのではなく、材料を下ごしらえすること。そうすれば、即座にサラダのトッピング、和え物、ソースにになる。
ゆで卵と塩卵のごま油和え
茹で鶏
ブロッコリー
きゅうりの塩もみ
ほうれん草のピュレ
バジルとアーモンドのソース
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