27 December 2015

Tarte chevre epinards




I made tarte au chevre with pate feuilletee de "Marie".  This is the brand I only recommend for already made pate.  It's thin dough but made with only with pure butter so the flavor is really good.  Yet the pie dough is very difficult to handle in hot weather.  I prepared all the ingredients in advance and assemble the pie as quick as possible.

「シェーブルのパイ」パイ生地(仏語:パット・フュイテ)は、フランスの「マリー」社のものがおすすめだ。この生地は薄く、とてもクリスピーなパイ生地が出来る。本バターのみを使用してあるので、香りがいい。

パイ料理は、香港やシンガポールなどの暑い国では、高速で料理しなければベトベトして層が潰れてしまう。材料を全て揃えて、手順を決め、ギリギリまで生地を冷蔵庫に入れておき、速攻で組み立て、即熱したオーブンに入れる。


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