"Salt and sake steam of slices of pork with fragrant vegetables"
「香草(セロリ、せり、ミツバ)と豚肉の塩と酒の蒸し焼き」
"Pork with vegetables with miso paste"
「豚、ピーマン、ナスの味噌炒め」
"Grilled chicken hearts"
「ハツの串焼き」
"Beef saute in Chinese way"
「牛肉の中華炒め」
「牛すじとこんにゃく」
I cook less meat when I'm in Japan, in other words, I've been cooking fish most of the time. Yet some meat dishes are also very tasty here.
「晩春の肉料理」地元に居ると極端に魚料理ばかりしてしまう。水、日は魚市場が休みだがそれ以外は毎日「オ!」と言うような魚があるので魚が肉を優先してしまう。しかし肉もかなり美味しい。
実家に圧力鍋が登場したので、筋の煮込みなどが楽に出来るようになった。出汁を効かせて煮込むとスープも美味しく頂ける。
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