"bamboo shoot with pesto sauce"
「竹の子のジェノベーゼ和え」
"Calamari with spring vegetable tempura"
「イカと春野菜のかき揚げ」
"Grilled asparagus"
「グリーンアスパラガス」
"Grilled fava beans"
「焼きそら豆」
"spring potatoes"
「新じゃがのベーコン煮」
"Boiled green peas"
「豆」
"Shitake steak"
「椎茸のステーキ」
"Seri cresson"
「セリのごま醤油」
We have varieties of spring vegetables in Japan. I love this season's vegetables very much because these are only available in this season. You may find asparagus in any season now but they taste much better in spring.
「春の野菜料理」竹の子は3回茹でて、最後はジェノベーゼで炒めて和風イタリアンにしてみた。日本の春のアスパラガスはとても甘い。魚グリルで弱火にして焼くと簡単に美味しく頂ける。烏賊のゲソと春野菜でかき揚げを作った。
椎茸のステーキは少し水を入れてじっくり蓋をして火を通した後に酒と醤油でさっと味付ける。ベーコンは阿蘇の道の駅で売っているスモークベーコンがおすすめ。スモークの香りがとても良いし豚の質も良い。
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