I made roasted beef with chuck tender. This is a very lean part of beef so it's better to serve with some sauce. I made relish style of sauce with spring onion, shallots, black olives, capper, lemon juice and olive oil. It's very summery and nice.
「ローストビーフとラビコット風オリーブソース」チャック・テンダーという安い部位で作ったローストビーフ。リーンな部位なのでソースと一緒に頂くのが美味しい。今回は、小ねぎ、エシャロット、ブラックオリーブ、ケッパーのみじん切りをレモン汁とオリーブオイルのソースを合わせた。
これはフレンチのラビコットソース風だが、少し変えていて、酢を使わずにレモン汁だけにしている。肉は薄くスライスしたのでソースを巻いて頂いた。ネギ塩タンがリッチになった感じで美味しかった。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.