This is a Russian style of pickles. I haven't been making it for many years but I love Russian pickles. They're usually not too sour because they're made with salt water. I think this is a way of preserving vegetables in cold region and Russian makes pickles with any vegetables, cabbage, cucumber, tomatoes, cauliflowers.
「ロシアの漬物」長年作っていなかったが、ロシアの漬物は美味しい。ニューヨークにいた時によく食べていた。一般的な西洋のピクルスと違い、酢は香り程度で、主に塩水で乳酸発酵させるもの。なので酸っぱくないが、日本の漬物より塩辛くない。
常温で2、3日発酵させて、悪くなる前に食べきる。生物と保存食の間のような感じでとても美味しい。基本的にロシア料理は、野菜はなんでも漬物にする(寒い地域の保存食だろう)それを応用した料理が多い。一番応用の範囲が広いのはキャベツの漬物。
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