This is my favorit Singaporean breakfast. I don't usually have breakfast so I rarely have them but this is so good and reasonable. Kaya is a jam made with pandan leaves and cocont. The toast is made with very thin and light bread and have them with poached eggs. Local coffee is called "Kopi".
「カヤトースト・セット」これが私の一番好きなシンガポールの朝食。私はあまり朝食を食べないが、ローカルの朝食ではこれが好き。カヤトーストとはカヤというパンダンの葉とココナッツで作ったジャムとバターを挟んだ薄いトースト。これを甘めの醤油を垂らした温泉卵に付けて食べる。
コーヒーは「コピ」という白コーヒーを煮出した濃いコーヒーに練乳を少し入れたもの。そんなに甘くない。トースト、卵、コーヒーが素晴らしい組み合わせ。カヤトーストはローカルカフェにはある定番だが、
Ka Kun が一番好き。朝の散歩の後に時々寄るカフェで、これでS$4.8(390円)。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.