Tofu Hambagu is made with hard tofu with saute of vegetables and one egg. This type of Tofu is called "Dougan" in Chinese that this is a type of tofu that water is removed compares to the normal ones.
This is a great vegetarian dish that I love but it might be difficult to make without using this type of hard tofu.
「豆腐ハンバーグ」最近週に1日は豆腐メインで野菜の日にしようとしていて、豆腐ハンバーグをよく作るようになった。豆干と言う日本で言う所謂「絞り豆腐」と人参、玉ねぎ、干椎茸などの野菜を煮詰めたものを入れて卵でまとめ、少し多めの油で揚げ焼きにする。
それに今回はトマトソースに塩麹とオリーブオイルを入れたものをソースにした。和風フュージョンで好きな感じに出来て大満足。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.