I marinated chicken wings and drums in curry powders I have. Though I didn't buy the specific spice for authentic tandoori chicken, it became something similar. The marinade is made with, minced ginger, garlic, few types of Indian spices, curry powder, yoghurt, salt.
「タンドリーチキン」持っている材料で作ったタンドリーチキン。インドのスパイスは10種類くらいそろえているが、タンドリー用の赤い色素(恐らくカイエンペッパー)がなかったので、色は黄色っぽくなった。
マリネはにんにく、生姜、インドスパイス、ヨーグルト、塩。本当のタンドリーチキンというのはタンドリーという釜で焼くからこその名前なのだが、家なので高温のオーブンで焼いた。焦げ防止の為に一緒に入れたキャベツが意外にもとてもよく合い、美味しく出来た。
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.