I've found amazingly beautiful tomatoes one day on the rack I usually buy. Those tomatoes are usually half green but one day they were absolutely red for some reason. As soon as I saw these beautifully ripped tomatoes I had to make "Tomato Farcies de Nicoise".
I used half amount of Italian fresh sausage and half the amount of ground pork for the filling. I also added some bread crumbs and milk to soften the meat.
「トマト・ファルシ」ニース風のトマトの詰め物。ある日いつものトマト売り場に恐ろしく赤く熟れたトマトが売られていた。いつものシンガポール(マレーシア産)のトマトは半分緑色でシャキシャキした感じなのだが、急に大玉の赤いトマトが売られていたので爆買いした。
半分はこのファルシにした。トマトの中をくり抜いてイタリアンソーセージ(生)と豚の挽肉、パン粉、牛乳、ハーブドプロヴァンスなどを混ぜ合わせたタネを詰めてオーブンで焼いたもの。トマトが崩れるので焼き過ぎには要注意。
このトマトは幻の様に一回だけ出たが、その後はいつもの青いトマトに戻ってしまった。。トマトは元々乾燥して水捌けの良い地域で美味しく出来る野菜なので、東南アジアはあまり向いていない。
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