10 July 2020

Cannelloni



For the fillings left from the other day's "Gozleme", I made Cannelloni.  It was super easy to make since I used the one that doesn't need "pre-cook".  Though the pasta doesn't need to boil in advance, it needs more liquid than to just pour tomato sauce over because the pasta absorbs the moisture of tomato sauce it because slightly hard in the end.

「カネロニ」先日のゴゼメ?と言うパンのほうれん草とフェタチーズと挽肉のフィリングが余っていたので、カネロニに詰めて焼いた。このフィリングはカネロニの中身としても完璧だ。ただ、カネロニはバリラの前茹での要らないものなのだが、これは少し水をかけて焼かないと固い仕上がりになると思った。

水っぽいトマトソースだといいと思うのだが、とろみのあるソースだとパスタが水分を吸いすぎて全体的に固くなる。そう言えば、ラザニアなどでもそうなのだが茹で要らずのものは要注意。本来カネロニやラザニアは生パスタで作るので、全体がとてもツルッとして美味しいものなのだが、インスタントパスタを使うと水分不足な仕上がりになりがち。


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