05 July 2020

Meat & Spinach Gozleme


This is one of the most successful dishes I've made in recently.  I've found an interesting youtube channel to introduce me to this dish though, I added more plain flour in the end so my recipe is slightly altered.  I also baked in the oven instead of frying in a pan.

「ゴゼメ?」これはYouTubeで見つけた料理。とても美味しそうなので作ってみた。ただ、最終的にレシピ通りには作っていない。薄力粉を足したりして自分オリジナルになってしまった。最後はフライパンで焼くパンだが私は生地を厚めにしてオーブンで焼いた。

自分で色々変えてしまったので結局どうやったかよく分からないが、ものすごくよい出来で美味しかった。パン生地もヒキがあり中はもっちりで外はパリパリ。ほうれん草とフェタチーズのフィリングはとても美味しいのでおすすめ。 肉は牛ひき肉と玉ねぎ、ナツメグ、チーズ。

参考youtube: El Mundo Eats


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.