27 June 2020

Garlic Butter Bread


I don't know where is the origin of Garlic Bread, perhaps Australia?  In French cuisine, bread is hardly seasoned on the table not even butter in my family but I thought it makes a good aperitif with drinks.  I didn't have parsley but it's seasoned with parmesan cheese.

「ガーリックブレッド」ガーリックブレッドとはどこの国のものだろうか?オーストラリアかな?フランスではあまりパンに味付けしたものを料理のテーブルには置かない。我が家では、サンドイッチ以外はバターもパンに塗ることは無い。

今回はアペリティフとしてスライスしたバゲットにバターとニンニクのみじん切りを乗せてオーブンで焼いてみた。香ばしくてとても美味しく感じた。パセリがあったら良かったが代わりにパルメザンチーズをふった。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.