18 June 2020

Jambalaya with Feta Cheese


I'm not very sure if I ever had "Jambalaya" which is Cajun-style rice dish.  It should have shrimps, sausages and a lot of vegetables but I only used sausages and onion cooked with tomato sauce with ketchup.  Shredded feta cheese gives a great accent to the this. 

「ジャンバラヤのフェタチーズかけ」ジャンバラヤとはソーセージと野菜、海老などと米を一緒に炊いたケイジャン料理。あるもので作ったのでソーセージと玉ねぎ、人参しか入れてないのでもはやそれではないが、トマトソースとケチャップとパプリカで炊たので、それっぽい香りがする。

フェタチーズは普通は削って使うチーズではないが、トッピングに使ってもその塩気がアクセントになって美味しいと思う。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.