17 May 2020

Fried rice brunch



I've tried a method of fried egg that to mix egg and the rice before cooking.  This way of fried rice is known yet since I've seen it one Chinese cooking channel on youtube was doing it so I've tried.  As a result, I really don't recommend this way of fried rice.  It's good but not the best.

「炒飯ブランチ」Youtubeの中国人の方の料理チャンネルで、ご飯に卵を混ぜて炒める方法で炒飯を作っているのを見た。以前からご飯がパラパラに仕上がる方法として知っていたが、本場でもやるのか?と思ってやってみた。

米全体に卵がまとわり付くのだが、卵を2つも入れたのに卵を感じないと言う、なんだか変な仕上がりだった。確かにフライパンで調理してもパラパラになるが、味はイマイチ。鉄火に油を引いて卵、ご飯の順で炒める普通の作り方の方が美味しい。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.